• INICI
 • QUI SOM
 • FES-TE SOCI
 • ESDEVENIMENTS
 • FOTOS
 • ELS CELLERS
 • BLOG
 • CONTACTE
 • INICI
 • QUI SOM
 • FES-TE SOCI
 • ESDEVENIMENTS
 • FOTOS
 • ELS CELLERS
 • BLOG
 • CONTACTE

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

DIJOUS 25 DE GENER TAST VERTICAL DE GARNATXA

Restaurant els Noguers Avinguda dels Països Catalans, 167, Manresa, Barcelona

D’entrada, bon Any a tothom!

Comencem un programa d’activitats que esperem que us sigui atractiu. I com ja és tradicional, encetem any amb que anomenem tast tècnic.

El celler que ens acompanyarà és LAFOU de Batea a Terra Alta.

La regió de Terra Alta va captivar a Ramon Roqueta Segalés pel seu estil de garnatxa -frescor, tipicitat i autenticitat-, per la seva tradició vinícola, pel seu paisatge característic de valls i fous, per la seva autenticitat i per les seves tradicions. I és amb aquesta premissa que des dels seus inicis  LAFOU busca expressar al màxim la identitat del territori i de la garnatxa, unint el respecte per la tradició amb la vocació d’innovació i de contemporaneïtat.

35,00€ - 50,00€

DIJOUS 29 DE FEBRER TAST DE LES 4 DOs DE PERNILS DE GLA A L’OLLER DEL MAS

Heretat Oller del Mas Carretera de Igualada C37Z, km 91, Manresa, Barcelona

Aquest mes toca un tast que ja vam fer però a petició de forces de vosaltres repetirem,  el maridatge de vins amb pernil de gla....

En un paratge magnífic com és al Celler Oller del Mas

30,00€ - 45,00€

DIJOUS 21 DE MARÇ TAST DELS SENTITS A LA MASIA L’ABADAL

Masia l'Abadal B-431 KM 48, C-25 Sortida, 151, 8, ,, Avinyó, Barcelona

El món del vi és complex, ple d´aromes, sabors i textures que conviden a explorar i gaudir. El tast de vins és una experiència enriquidora que permet apreciar aquests detalls subtils. Avui t’expliquem una manera diferent d’apropar-te a aquest fantàstic art.
El TAST DELS SENTITS, és una aventura que convida a experimentar les diferents emocions gastronòmiques a través dels sentits. On a través del joc neuro-sensitiu posarem a prova els diferents sentits tot gaudint de l'olfacte, el gust, l'oïda, el tacte i la vista.

35,00€ - 50,00€

DIUMENGE 14 D’ABRIL A LES 12 DEL MIGDIA TAST DE VERMUTS A LA TORRE BUSQUET

Torre Busquet Carretera de Viladordis, s/n, Manresa, Barcelona

Bones!

     Encantats de tornar-vos a saludar! Avui us volem proposar, de nou, un tast de fora del calendari i horari habitual. Una d’aquelles cites amb altres begudes...
    
I aquest cop el tast és d’aquells que fan venir ganes... I gana! Tastarem vermuts!

El vermut és un vi macerat amb herbes aromàtiques i espècies al qual se li afegeix alcohol vínic. Generalment, aquesta beguda alcohòlica s'associa amb l'aperitiu.

Aquestes són algunes espècies que podem trobar en els vermuts.

20,00€ - 25,00€

DIJOUS 25 D’ABRIL TAST DE ROSATS A LAS VEGAS

Restaurant Las Vegas Carrer del Born, 28, Manresa, Barcelona

El Bages, abril 2024
Aquest mes va de rosats, sota el títol de:
La colorimetria dels Rosats)
Els Rosats, d’alguna manera, sempre han estat contemplats com vins de segona o tercera categoria. Són vins que arrosseguen mala fama i  una fama associada a una menor qualitat que els seus germans (els blancs o els negres). A l'ideari popular, són molts els tòpics que sobrevolen al voltant dels vins rosats. " Són vins de dones", "són vins de poca varietat aromàtica" "tots són de colors molt pàl·lids", "són vins per prendre sobretot a la primavera o estiu", "són vins fets amb barreja de vins blancs i negres", "són vins molt dolços", ...
SomRosats té com a missió el fet de fer descobrir al públic i a l'amant del vi que els rosats són molt més que un vi d'estiu o d'aperitiu. Són vins gastronòmics, versàtils i n'hi ha de tots els colors, aromes i sabors. Els elaboradors de vins i celleristes sempre ens comenten, molt afligits, que els rosats són els seus vins més mimats (vins que són costosos d'elaborar bé) i que en canvi el mercat no respon adequadament.

35,00€ - 50,00€

DISSABTE 11 DE MAIG SORTIDA AL 1R FESTIVAL DE ROSATS DE CATALUNYA HA ESTAT ANUL-LAT

ANUL·LAT

El Bages, abril 2024

                Bon dia de reflexió,

I com millor que fer la reflexió en el 1r festival de rosats de Catalunya.
Els vins rosats estan en alça. A la darrera dècada el consum mundial d’aquesta varietat ha passat dels 18,36 milions d’hectolitres l’any 2011, als 22,97 milions d’hectolitres l’any 2021. Així mateix, Espanya produeix ja el 20% del vi rosat a escala mundial. Recollint aquestes dades de tendència global i l’interès del mercat per la varietat, neix el primer festival de vins rosats de Catalunya sota el nom de ‘Som Rosats’. Un festival que té l’objectiu de posar en valor la qualitat d’aquesta varietat de vins, sovint oblidada, i trencar amb els tòpics estesos a l’ideari popular.

50,00€ - 60,00€