« Tots els Esdeveniments
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
DIJOUS 30 DE NOVEMBRE TAST DE CAVES ORIOL ROSSELL I XOCOLATES ENRIC ROVIRA
30 novembre, 2023 @ 21:00 - 23:55
35,00€ - 50,00€
El Bages, novembre de 2023
Bon fred, que ja arribat!
Ja en plena tardor, i en portes de l’hivern, us fem avinent el darrer tast de l’any!
S’acosta aquell moment en què, com que el desembre el tenim ple de cites de sopars de Nadal, la Confraria s’absté de carregar-vos el calendari encara una mica més. Però, això sí, el darrer de novembre té un cert aire festiu. El ja tradicional tast de caves i xocolates.
El sopar el farem al Mirador del Montserrat anirà maridat amb caves d’Oriol Rossell i, com també ja s’ha convertit en tradició, acabarà amb unes xocolates de n’Enric Rovira.
Oriol Rossell:
El 1497 en Pere Joan Rossell de la Costa és el primer hereu que es menciona en els documents familiars, després que diverses generacions haguessin vinificat el raïm procedent de distintes varietats, embotellen les primeres ampolles de l’escumós batejat amb les inicials O.R. que corresponen a Oriol Rossell i Almirall; ell va crear, a començament dels anys 80, la societat Oriol Rossell, S.A.
Actualment, a Oriol Rossell produeixen vins i caves de finca. Utilitzen aquesta denominació perquè tot el raïm prové de vinyes pròpies i cadascuna d’elles té assignat un producte determinat dels diversos que elaboren a la propietat. La seva aposta per la qualitat s’esdevé també pel compromís envers les pràctiques ecològiques.
Provarem aquests excel·lents productes:
Vindrà a dirigir-nos aquest tast, maridatge na Irene Cozas, sommelier, fins no fa massa temps ho era del restaurant l’Ó de l’hotel Món Sant Benet, membre del panell de tast de la DO Pla de Bages i gran coneixedora de tota mena d’escumosos. Actualment és delegada comercial d’Oriol Rossell.
En Josep Torras del Mirador de Montserrat ens prepararà el següent sopar:
Aperitius
Laminat de peu de porcell amb oli de pinyons i encenalls de trufa
Mini Sandwich de fetge d’ànec.
Entrant
Suc de remolatxa i gerds amb tàrtar de salmó fumat fet a casa i
crema de llimona.
Peix
Tac de bacallà amb salsa de mandarina, parmentier de patata violet
fideu de carbassó cruixent .
Carn
Filet ibèric amb salsa de mores d’esbarzer
i puré de castanya al triple sec.
*****
Postra
Flam de carbassa amb crema de formatge blau Ceretà
Com a bon tast abans de Nadal de la Confraria, ja és una tradició que ens acompanyi el mestre xocolater Enric Rovira.
No us ho perdeu!
-
Dia: 30 de novembre, dijous
-
Lloc: Mirador del Montserrat (Santpedor)
-
Hora: 9 del vespre
-
Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50 €
El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 de novembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208