• INICI
  • QUI SOM
  • FES-TE SOCI
  • ESDEVENIMENTS
  • FOTOS
  • ELS CELLERS
  • BLOG
  • CONTACTE
  • INICI
  • QUI SOM
  • FES-TE SOCI
  • ESDEVENIMENTS
  • FOTOS
  • ELS CELLERS
  • BLOG
  • CONTACTE
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

DIJOUS 24 D’OCTUBRE TAST DE VINS DE LA MEMÒRIA

24 octubre @ 20:30 - 23:50

35,00€ - 50,00€

El Bages, octubre de 2024

Bona tardor!

Aquest mes us proposem un viatge molt i molt interessant.

Us ho expliquem:

L’any 2018, el Sommelier i formador de vins Xavi Nolla posa en marxa un projecte enològic singular. Un treball de recerca documental i de vinyes que ara fa més de vuitanta anys van ser trepitjades per l’avi d’en Xavi, en el fets viscuts durant la seva participació a la Guerra Civil espanyola des de Terra Alta a la Catalunya Nord. El projecte, totalment independent i portat juntament amb la seva parella Gisela Guitart, a banda de voler recuperar la memòria dels fets succeïts, visionats en clau de pau, vol també recuperar i la memòria enològica de les nostres terres. Una reivindicació de l’autenticitat de les elaboracions tradicionals que van començar a desaparèixer del panorama enològic nacional a partir dels anys 60 del segle passat a tota la franja mediterrània.

Els Vins

Enològicament parlant, els Vins de la Memòria volen recuperar i dignificar la memòria dels vins mediterranis, a través de la recuperació dels tradicionals vins brisats o de la utilització de l’històric bocoi català de fusta de castanyer de 650 litres.

 

Les Terres

 

Vins de la Memòria proposa un llarg viatge per la mediterrània catalana recorrent diferents terres vinculades a la cultura i  interpretació tradicional del vi.

 

 

 

Aquesta vegada primer farem el tast amb tots els vins i explicacions del Xavi Nolla, posteriorment soparem. 

 

Ho farem al Mas de la Sala, que ens han preparat el següent menú:

 

Aperitiu per a compartir:

Timbal d’albergínia del Poal amb sobrassada de Sagàs

Parmentier amb bolets i ou cuit a baixa temperatura

Mini hamburguesa

——————————

 Entrant

Crema de Carbassó de Cal Climent amb cremós de formatge

——————————

Segon

Bacallà confitat amb bolets

——————————–

Postres

Pastisset de taronja i pastanaga amb gelat de mandarina

———————————–

 Tot això regat amb:

Vi blanc de la Memòria El Badiu (D.O. Alella)

Vi negre de la Memòria  Pólvora (D.O. Conca de Barberà)

 

  • Dia: 24 d’octubre, dijous

  • Lloc: Restaurant Mas de La Sala (Sallent)

  • Hora: 2/9 del vespre en punt.

  • Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50€

            El període d’inscripció finalitza el dilluns 21 d’octubre, i, recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

 

Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha

d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent posant el número de comanda.

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Mostra els detalls

Data:
24 octubre
Hora:
20:30 - 23:50
Cost:
35,00€ - 50,00€

Recinte

MAS DE LA SALA
C-16, Km 59,
Sallent,, Barcelona 08650
+ Mapa de Google
Fet
938 37 08 77
Visualitza el lloc web de Recinte

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
NO SOCI
NO SOCI
50,00
Il·limitat
SOCIS
SOCIS
35,00
Il·limitat