« Tots els Esdeveniments
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
DIJOUS 28 DE NOVEMBRE TAST D’ESCUMOSOS AT ROCA I XOCOLATES ENRIC ROVIRA
28 novembre @ 20:30 - 23:30
35,00€ - 50,00€
El Bages, novembre de 2024
Bon fred, si arriba!
Ja en plena tardor, i en portes de l’hivern, us fem avinent el darrer tast de l’any!
S’acosta aquell moment en què, com que el desembre el tenim ple de cites de sopars de Nadal, la Confraria s’absté de carregar-vos el calendari encara una mica més. Però, això sí, el darrer de novembre te un cert aire festiu. El ja tradicional tast de caves i xocolates.
El sopar el farem al Mirador del Montserrat anirà maridat amb escumosos de AT ROCA i, com també ja s’ha convertit en tradició, acabarà amb unes xocolates de n’Enric Rovira.
De la mà d’Agustí Torelló Sibill i la seva família, el projecte d’AT Roca neix l’any 2012 amb la voluntat d’aconseguir la màxima expressió de l’entorn de Sant Sebastià dels Gorgs.
La seva raó de ser, doncs, neix d’un compromís arrelat amb el territori i la seva gent, ja que son viticultors i elaboradors
però, per damunt de tot, son persones que entenen el vi com el llenguatge original del paisatge.
L’amic i confrare de mèrit, Agustí Torelló Sibill farà una mirada personal del passat , present i futur dels escumosos.
En aquest sopar ens explicarà, des de la seva experiència professional, la manera de interpretar la identitat del vins escumosos.
A cada plat tastarem i maridarem amb un escumós que representi la identitat a través del territori, les varietats i les noves maneres de conreu i de vinificacions innovadores.
El xef Josep Torras del Mirador del Montserrat ens farà gaudir amb aquests magnífics plats maridats per l’Agustí Torelló
Aperitiu
Brioix amb tàrtar de tonyina
Cruixent d’ au al curri
ANIMA MUNDI Noguer Baix 2022
——————————
Entrant
Ou escalfat amb escuma de patata ,sobrassada i mel
AT ROCA Pedregar 2017
——————————
Peix
Filet de moll o roget amb confitura de tomàquet, fills cruixents de pastanaga
AT ROCA Esparter 2017
——————————–
Carn
Costellot de vedella amb salsa de mores salvatges i parmentier de moniato
AT ROCA Finca els Gorgs 2014
——————————–
Postres
Laminat de persimó amb gelat de romaní i magrana.
AT ROCA Rosat 2022
——————————–
Com a bon tast abans de Nadal de la Confraria, ja és una tradició acabarem amb unes xocolates de n’Enric Rovira
SILEO 2022, Garnatxa negra, DO Montsant
No us ho perdeu!
-
Dia: 28 de novembre, dijous
-
Lloc: Mirador del Montserrat (Santpedor)
-
Hora: 2/4 de 9 del vespre
-
Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50 €
El període d’inscripció finalitza el dilluns 25 de novembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208