« Tots els Esdeveniments
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
DIJOUS 30 DE MAIG TAST DE VINS FINCA DE VILADELLOPS A CAL MILIU
30 maig @ 20:30 - 23:30
35,00€ - 50,00€
El Bages, maig de 2024
Hola!
Aquest mes us proposem visitar la zona del Garraf, una subzona de la DO Penedès que potser no hem tingut l’oportunitat de tastar massa vins ni visitar aquest lloc.
Gràcies als amics Anna i Joan de Vins Alsina que ens han ajudat a contactar amb el celler de la Finca Viladellops.
Va ser a partir de l’any 930 quan Finca Viladellops va iniciar la seva història al costat del castell d’Olèrdola, amb una torre medieval, actualment perfectament conservada, i que significa l’inici de la creació del poble vitivinícola que porta el seu nom: Viladellops.
Arrelats a la nostra història, la finca disposa d’un patrimoni cultural que testimonia la fortalesa de tot el conjunt, donant com a resultat un projecte on la tradició, la terra i el vi en són els principals protagonistes.
Al celler s’elabora vi des del 1877, conservant actualment els mètodes tradicionals, modernitzant-se a la dècada dels noranta, quan es va apostar per l’elaboració de vins de qualitat i amb essència mediterrània.
Marcelo Desvalls, actual propietari, és el principal creador d’aquesta nova era de Finca Viladellops, derivant-lo a un projecte sentimental on abocar tots els esforços.
Ell mateix explica:
“Vaig néixer entre vinyes, i la meva infància ha estat vinculada a la terra. M’agradaria i així espero, poder deixar un llegat i traspassar el testimoni a la següent generació. Des dels inicis he buscat amb passió respectar el paisatge i juntament amb tot el meu equip elaborar uns vins de qualitat que expressin la màgia del Massís del Garraf”.
Soparem al Restaurant Cal Miliu, a Rajadell on el Marc i la Carla ens han preparat el següent menú:
Entrants:
Mil fulls de poma i foie
L.D.Ancestral
Tosta d’escalivada gratinada amb mussolina d’all
Viladellops Xarel·lo
Brandada de bacallà
Finca Viladellops Xarel·lo XXX
Fesols amb ceba
Patates emmascarades
Viladellops Garnatxa
Cargols a la cassola
Finca Viladellops Negre
Segon plat:
Xai cuit a baixa temperatura
Turó de les abelles
Postra:
Pinya al forn
Vi dolç de xarel·lo
Us apunteu?
Properament enviarem convocatòria per visitar el celler el dia 15 de juny.
DATA: 30 de maig dijous
HORA: 20:30
PREU: Socis: 35, no socis: 50
El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 de maig i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat
Les transferències al compte corrent, primer s’ha de fer la inscripció i posteriorment fer el pagament a : CaixaBank: ES74 2100 0375 0602 0009 4208