• INICI
  • QUI SOM
  • FES-TE SOCI
  • ESDEVENIMENTS
  • FOTOS
  • ELS CELLERS
  • BLOG
  • CONTACTE
  • INICI
  • QUI SOM
  • FES-TE SOCI
  • ESDEVENIMENTS
  • FOTOS
  • ELS CELLERS
  • BLOG
  • CONTACTE
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIJOUS 26 DE SETEMBRE TAST DE CEPA21 AL RESTAURANT ÍGNIA

26 setembre @ 20:30 - 23:30

35,00€ - 50,00€

El Bages, setembre de 2024

Ja tornem a ser aquí!

Com ha anat, l’estiu? Segur que la calor massa llarga i les vacances massa curtes, oi?  Doncs no patiu, que ara us ho solucionem!

Us proposem un viatge a Ribera del Duero sense sortir del Bages.

 

 

 

Aquest mes ens visita el celler Cepa 21 de Ribera del Duero. Us sona un celler que va ser objecte d’un sabotatge que va llençar 60.000 litres de vi per part d’una ex treballadora?.

 

 

 

Creat el 2000  per José Moro expresident de la coneguda bodega Emilio Moro va plantar 50 hectàrees de vinya amb clons dels ceps centenaris de les vinyes del seu pare i del seu avi.

 

 

L’any 2007 s’inaugura l’edifici del Celler Cepa 21. Una construcció avantguardista i un balcó perfecte i innovador a la Ribera del Duero.

 José Moro a creat aquest celler amb, la incorporació de noves tècniques d’elaboració i el seu gran afany de contínua superació aconsegueixen crear un estil propi que es consolida al llarg del temps.

 

 

Tastarem…                        Hito rosado        Hito         Cepa 21         Horcajo        Malabrigo 

 

 

 

 

 

Amb aquests grans vins estrenarem restaurant, el nou Ígnia del carrer Carrasco i Formiguera de Manresa. El propietari del nou restaurant, Cristian Domínguez, ens ha preparat el següent menú:

 

 

 

Carpacció de figues amb foie i reducció de Pedro Ximenez

Croquetes de pernil

Pop cansalada i humus

———-

Tallata de vaca amb mostassa i espècies i pebrots del padrons

———-

Cremós de xocolata blanca amb sorbet de fruita de la passió i granissat d’alfàbrega

 

 

NO US HO PODEU PERDRE!!

 

Les dades son:

_ Dia: 26 de setembre, dijous

_ Lloc: Restaurant Ígnia, Carrasco i Formiguera, 18 (Manresa)

_ Hora: 2/4 de 9 del vespre

_ Preu; tast i sopar: socis 35 €; no socis 50 €

El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 de setembre, recordeu: us heu d’inscriure i pagar a traves de la pagina web. Entreu a http://www.confrariabages.cat/ i hi trobareu aquesta mateixa informació, i la possibilitat de pagar directament a traves del web.

Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que ja nomes es pot fer pel compte de la Caixa, ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Mostra els detalls

Data:
26 setembre
Hora:
20:30 - 23:30
Cost:
35,00€ - 50,00€
Lloc web:
https://www.igniamanresa.com/

Recinte

RESTAURANT ÍGNIA
Carrer de Carrasco i Formiguera, 18
Manresa, Barcelona 08242
+ Mapa de Google
Fet
931 35 44 00
Visualitza el lloc web de Recinte

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
El percentatge s ja no està disponible